Book o nás

Ahojte, 

v dnešnej dobe, keď každý z nás disponuje telefónom s fotoaparátom (ja síce pamätám aj dobu, keď tomu ešte tak nebolo) je ukladanie spomienok a okamihov veľmi jednoduché. Otvoríte galériu v mobile alebo cloud na počítači a je to. Všetky fotky máte pokope. Možno som zo starej školy, ale napriek tomu, že máme pamäťové karty, úložiská, mobily, dokonca aj digitálny rámik, fotky si aj tak radi vytlačíme a uložíme aj do albumu. Takého, aký má naša mama alebo starká, do ktorého sa veľmi radi kedykoľvek pozriete, zaspomínate, fotky nestratíte a majú aj špecifickú, emocionálnu hodnotu. 


Takýto album je niečo reálne hmatateľné, osobnejšie, o čo neprídete v priebehu sekúnd, keď sa vám pokazí, mobil, počítač alebo pamäťová karta. Už som sama dosť fotiek oplakala, keď odišiel telefón, v ktorom boli uložené. Najviac fotiek mám práve z obdobia, keď som začala chodiť s mojim milovaným priateľom. Zaplnili sme už dva albumy všetkých výletov, zážitkov, pri ktorých sa radi zastavíme aj v bežný deň a zaspomíname.


Mali sme pôvodne plán si vytvoriť istý pamätník, kde by sme si aj k jednotlivým fotkám urobíme opis, no naša lenivosť a nedostatok času, spôsobilo, že sme sa k tomu nedostali. Nedávno som ale narazila na špeciálny fotoalbum, ideálny pre pár s miliónom fotiek a spomienok ako sme my, od ourlovebook.sk. Tento album, alebo spomienková v kniha vám nielen pomôže si zaspomínať na zážitky, na ktoré ste postupom času zabudli, napríklad, aký prvý hrad ste navštívili, ale máte tu dostatok miesta na popis k jednotlivým zážitkom. Neprídete teda ani o pikošky alebo vtipné príhody, ktoré ste na fotkách nestihli zachytiť. Knižka je kvalitne spracovaná, v slovenskom jazyku s približne 70 stranami. Prvá pusa, prvá dovolenka, vaše prvé zážitky. Vypĺňa sa doslova sama a zažijete tieto príjemné okamihy opäť. Okrem spomienok, si tiež môžete vypísať aj plány do budúcna, či sny, ktoré si chcete splniť. Pre každý zamilovaný, čerstvý alebo vekmi zladený, milujúci párik, každý si príde na svoje.


Nás vypĺňanie OURLOVEBOOK nesmierne bavilo. Vybrali sme vhodné fotky, napísali k nim svoje poznámky a nesmierne sme sa na tom zasmiali. Spomenuli sme si na náš prvý ples, v ktorom sme v tombole vyhrali náš prvý zahraničný výlet do Ríma. Aj na to, ako krásne bolo na dovolenke v chorvátskej Jelse, kde sme sa prvý krát viezli trajektom, ktorý sme takmer nestihli. Plno spomienok a úsmevných zážitkov, ktoré máte spolu so svojou partnerkou či partnerom. Táto kniha je ideálnym darčekom na Vianoce ako pre vás, tak aj pre vašu polovičku. Veď spomienky si nemusíme držať len v hlave alebo srdciach.




Ourlovebook
nájdete v dvoch prevedeniach (zlatá a biela) a dvoch veľkostiach (A4 a A5)


Týmto ďakujem za spoluprácu s ourlovebook, pretože takýto krásny album, by sme si sami asi nespravili. A máme miesto na naše krásne spomienky.
 
A čo vy? Ešte si tlačíte fotky a tvoríte albumy? Alebo vám stačí mať fotky len v digitálnej podobe? Napíšte komentár.

Majte sa krásne, 

vaša Dada.

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tak to je pěkná fotokniha. Taky by nás vybírání fotek bavilo. My je máme uložené na náhradním disku, takže by nám výběr fotek docela dlouho trval.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. My každý rok tlačíme cca 100 fotiek a potom zakladáme, teraz k tomu máme aj miesto na príbehy a príhody :) Určite si spravte čas lebo spomienky vedia liečiť .:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem, za tvoj komentár :)