4 tipy na jednoduchý vianočný outfit

Ahojte, 


ak momentálne stojíte smutne pred skriňou a neviete, čo si vybrať k vianočnému stolu, tento článok je pre vás. Zopár mojich nápadov z rôznych štýlov, sa nemusí páčiť každému ale použité kúsky sa dajú skombinovať aj podľa vašej chuti. 



Bláznivá elegancia 

Jeden bláznivý kúsok, dokáže vytvoriť veľmi zaujímavé kontrasty a váš elegantnejší outfit posunie do inej dimenzie. Myslím, že v tieto sviatky sa fantázii medze nekladú. Základnými farbami sú pre mňa červená a zelená. Aspoň jeden kúsok v tejto farbičke sa objaví v každej variácii. Prvou je kombinácie dlhej červenej bodkovanej sukne a tmavomodrej blúzky. 


Blúzka - Textile house secondhand, sukňa - Calliope, 

Vianočná romantika

A slávite Vianoce vo dvojici, o romantickú atmosféru sa postaráte určite aj sami. Avšak nezaškodí dodať punc tejto chvíli aj vhodne zvoleným outfitom. V tejto romantickej kombinácii dominuje červené elegantné sako spolu s nohavicami. Romantickú bodku tomu celému dodá top s malými srdiečkami

Sako - F & F, top - Bonprix, nohavice - Lidl, topánky - Deichmann

Párty Vianoce 

Pre straky zaťažené na blink-blink vecičky, alebo pre kráľovné vianočných večierkov je tento outfit ako stvorený. Ligotavý, zelený top a čierna sukňa bude aj od vianočného stola svietiť do ďaleka. 

Top - F & F, sukňa - Textile house secondhand 

 Vianočná pohodička 

Preferujete skôr domácu pohodičku a pohodlné outfity, sveter s vianočným motívom a vianočné ponožky potom nesmú u vás za štedrovečerným stolom chýbať. Ešte k tomu, ak je taký rozkošný ako ten, ktorý mám ja. K teplákom alebo sukni už ho doladíte podľa vašich predstáv. 

Sveter - F & F, sukňa - Texile house secondhand, ponožky - House 


Je však viac než jasné, že tú pravú vianočnú atmosféru nerobí žiaden outfit ale práve spoločnosť, rodina a priatelia okolo vás. Takže aj my vám prajeme krásne a príjemné Vianoce

Majte sa krásne (a vianočne)
vaša Dada. 


You Might Also Like

0 komentárov

Veľmi pekne ďakujem, za tvoj komentár :)