Ako si z Valentína nerobiť tažkú hlavu - 3 tipy na valentínsky darček (takmer) zadarmo

Ahojte, 


už sa to blíži, už o chvíľku bude v kalendári svietiť veľká, červená 14, čo bude znamenať, že prišiel sviatok zamilovaných - Valentín. Viem, že tento sviatok delí ľudstvo na tých, čo ho striktne neoslavujú, pretože sú buď single alebo ho berú ako marketingový výmysel čokoládového priemyslu, ktorý z nepredaných čokoládových Mikulášov veľmi ľahko vytvorí čokoládové srdcia :). A potom sú tu tí (medzi ktorých sa radím aj ja), ktorí si radi s partnerom urobia ďalší deň niečím výnimočný. Nejde o veľké dary, alebo luxusné večere, len ďalší deň s vašou milovanou osobou, v ktorom sa popri všetkom zhone, viac pozastavíte a urobíte, čo i len niečo malé, milé, pre radosť a z lásky.



Pokiaľ sa vám nechce kupovať gýčové srdiečka alebo čokolády, mám pre vás 3 tipy na darčeky, ktoré zaručene potešia vašu polovičku ale nezasiahnu takmer vôbec do vašej peňaženky. A samozrejme, tieto "darčeky" môžete darovať kedykoľvek inokedy, nie len na Valentína :).


1. Domáca masáž 

Kto by takej ponuke odolal. Žijeme v svete, kedy sme stále napätí, v strese, prípadne v jednom kole, takže sa poriadna masáž zíde každému. Už len masáž chodidiel nás dokáže dostať do siedmeho neba. A to nehovorím o masáži chrbta alebo tej celotelovej :)  Stačí vziať masážny olej a hotovo. Polhodinka blaha, ktorou zasiahnete do čierneho. A navyše si tento darček môžete dopriať aj navzájom, veď viete ako :)



2. Valentínske jedlo

Ak vás teraz napadla večera v reštaurácii, na ktorú možno ani nemáte čas ale príležitosť, nezúfajte. Láska ide cez žalúdok, o tom nie je pochýb. Ale výbornú večeru vo valentínskom duchu si predsa viete urobiť aj doma. Zapojte fantáziu a aj obyčajné raňajky alebo večeru, budete vedieť pekne romanticky a milo prichystať. Potešíte tým, nielen partnerovo bruško ale uvidí, že vám na ňom záleží. PS: pri tomto bode, netreba zabudnúť ani na sladký dezert (napríklad ten, ktorý má partner najradšej)


3. Čas len pre vás dvoch 

Kedy ste naposledy robili niečo len vy dvaja? Pozreli si film, zašli do kina, išli zatancovať, zašli na pizzu alebo kebab do ruky, či na prechádzku. Ak ste odpovedali, neviem, alebo nepamätám sa, tento tip na darček je pre vás ako uliaty. A ani deti, škola či práca nemôžu byť výhovorkou. Lebo keď si viete darovať čas, darujete si navzájom to najvzácnejšie, čo máte. Sama viem, že občas v dôsledku povinností, je ľahké, zabudnúť na seba a na vašich milovaných. Ale musíme sa občas zastaviť a vychutnať si chvíle, na ktorých skutočne záleží. Či už na Valentína alebo v iné dni. 

Oslavujete Valentína? Ak áno, ako? Napíšte do komentára. 💕

Majte sa krásne,
Vaša Dada. 



You Might Also Like

4 komentárov

  1. My Valentín oslavujeme tiež. Dávame si malé darčeky, strávime spolu čas atď. Ale tento rok Valentína nestrávime na Slovensku ale v Taliansku��. Konkrétne Benátky. (Ideme tam už tento piatok večer.) ❤️

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow tak to naozaj v dobrom závidím. Benátky budú ozaj romantické miesto na Valentína :) Užite si krásny výlet :)

      Odstrániť
  2. Ahoj, no, keďže môj manžel býval dva a pol roka v zahraničí a na Valentína sa nám nikdy v tento čas nepodarilo stretnúť, tak tento rok to bude prvý krát, čo spolu Valentína oslávime. Nie som nadšenec tohto sviatku, ale dohovorili sme sa, že pôjdeme do kina a na nejaké dobré jedlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, to som veľmi rada, že sa vám to tento rok podarí a budete spolu :) Dôležité sú všetky momenty, ktoré sme spolu s našimi milovanými, či už je Valentín alebo nie :) Prajem krásnu večeru a dobrý zážitok z filmu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem, za tvoj komentár :)