S jesennou linkou

Ahojte,

pokiaľ si myslíte, že s poslednými slnečnými lúčmi, svoje farebné linky odložíte na zimný spánok, tak zadržte. Pretože v dnešnom článku vám predstavím linky, ktoré sú svojimi farbami vhodné aj do chladnejších, jesenných dní.

Farbičky, ktoré sú v ponuke značky Wet & Wild majú presne také farby.Veľmi ma teší, že sa táto drogérková, americká značka dostala aj k nám, konkrétne na eshop elnino.sk.
Nebudem klamať, aj mne sa občas do práce nechce robiť "full glam líčenie", ale nám chuť na niečo jednoduchšie ale aspoň trošku iné. V tom prípade siaham po farebných linkách, ktoré dokážu túto moju požiadavku splniť.



Vyskúšala som tri linky od tejto značky, modrú, hnedú a tmavohnedú. Všetky tri sa stali mojimi obľúbencami a nosím ich do práce pomerne často. S cenou niečo pod 3€, sú kvalitné a veľmi dobre pigmentované. Nerozmazávajú sa, držia na oku celý deň, neotláčajú sa a zostanú rovnaké ako po nanesení. Žiadna farba sa nestratí ani na oku nepopraská. S tenunkým aplikátorom sa veľmi dobre pracuje, aj robí mačací chvostík. Linky dobre prekryjú aj tiene a aj na nich sú farby stále výrazné. Jedinou nevýhodou je, že nie sú vodeodolné. Ale spoľahnúť sa na ne môžete aj v lete, pretože s potom nemali príliš veľký problém. Len do bazéna alebo k vode by som ich neodporúčala :).


Megaliner v odtieni Blue, je tekutá linka s lesklým efektom v svetlomodrej farbe. Tento odtieň podľa mňa výborne podčiarkne hnedú farbu očí. Myslím si, že nájsť podobnú linku v tomto odtieni, je dosť obtiažne. Navyše som si kúpila svetríky v podobnej farbe, takže s touto linkou to bude víťazné kombo.
Megaliner v odtieni Brown je opäť tekutá linka s mierne lesklým efektom, tentokrát v hnedej farbe. Teda, tá hnedá je jemne mixnutá s bronzovou, čiže ide zase o výnimočný odtieň. Zemité odtiene idú s jesenným počasím ruka v ruke, čiže určite nešliapnete vedľa.
Megaliner v odtieni Dark Browntmavý odtieň hnedej. Naozaj tmavý. Na oku vyzerá takmer ako čierna, no na slniečku hnedý odtieň krásne vynikne. Táto tekutá linka, je na rozdiel od predchádzajúcich, matná. Čiže pokiaľ vás omrzelo nosenie čiernej linky, táto hnedá je výborná alternatíva.


Máte radi farebné linky? Alebo ste v linkách skôr konzervatívne - čierne? 
Chceli by ste vyskúšať tieto linky? Napíšte mi do komentára. 

Majte sa krásne, 
 vaša Dada. 

You Might Also Like

0 komentárov

Veľmi pekne ďakujem, za tvoj komentár :)