Maska SEM, maska TAM!

 Ahojte, 

ak na niečo zo skincare mám úchylku, rozhodne to budú masky. Pokiaľ ma sledujete, tak už určite o tom ale viete. Moju zbierku ale nedávno doplnili aj nové masky od značky Gabriela Salvete. Značka sa doteraz venovala najmä líčeniu a dekoratívnej kozmetike, ktorá je určite známa každej z vás. No a teraz už môžeme s touto značkou hýčkať aj v oblasti skincare alebo telovej kozmetiky, ako ste sa mohli dočítať už v minulom článku. No a čo sa masiek týka, vyrazili do toho vo veľkom. Celú ponuku noviniek mi poslali na otestovanie z elnino.sk.

Kategória masiek, ktorých je podľa mňa stále na našom trhu pomenej, v porovnaní s pleťovými maskami, sú práve masky na telo. Konkrétne nohy a ruky. Čo je podľa mňa veľká škoda, pretože práve tieto časti tela sú tie na ktoré, aspoň súdim podľa seba, sme najlenivejšie :). Hovorím, súdim práve podľa seba, lebo najmä na natieranie nôh si často nespomeniem. V tomto prípade sú práve tieto masky záchranou. Tieto dve masky Foot mask propolis and pearl extract a Hand mask propolis and pearl extract sa Gabriele naozaj podarili. Výborne zhydratujú naše chodidlá a ruky, bez mastného pocitu. O výživu a hydratáciu sa postará práve propolis a extrakt z perál, ktoré masky obsahujú. Navyše pocit hydratácie a výživy vydrží až niekoľko dní. No a aby sme si poctivo dokončili našu mani a pedi zíde sa aj setík s pomôckami na úpravu nechtov


Zaujímavým produktom, ktorý som úprimne ešte nikdy predtým neskúšala, sú remodelačné náplaste na brucho Belly Patch. Tieto náplasti s obsahom capsaicínu, kofeínu, ginko biloby a extraktu z rias, majú napomáhať odbúravaniu toxínov, lepšiemu prekrveniu a štiepeniu tukov v oblasti bruška. Balenie obsahuje 8 náplastí, ktoré si máte aplikovať každé 2 až 3 dni a nechať ich pôsobiť od 6 do 8 hodín. Myslím si, že pokiaľ plánujete cvičiť a schudnúť nejaké tie kilečká ale bojíte sa ovisnutej kože, toto môže byť skvelá voľba, práve pre vás. Pokožka je po odlepení hydratovaná a na dotyk veľmi príjemná, čo prispieva k zvýšeniu elasticity kože. 


Dostali sme až k poriadnej nádielke rôznych pleťových masiek, ktoré si Gabriela Salvete pripravila pre rôzne typy pleti. Pre suchšie a aj staršie typy pleti majú dve krémové masky - Collagen Creamy Face Mask a Coenzyme Q10 creamy face mask. Obe masky majú za úlohu vašu pleť vyživiť, zhydratovať a dodať pleti pružnosť. Pleť po použití nechajú hydratovanú a na pocit jemnú. Naopak zlupovacia maska Peel off Black mask s čienym uhlím je určená na čistenie mastnejších typov pleti, s rozšírenými pórmi alebo čiernymi bodkami. Pokiaľ máte skúsenosť s podobným typom masiek, viete, že jej aplikácie nie sú vždy príjemné, ale svoju funkciu robia dobre. Neodporúčam ju ale používať veľmi často, raz za pár týždňov a majiteľky suchej a citlivej pokožky by sa jej mali radšej vyhnúť. 


No a nakoniec do ponuky pribudli aj klasické, textilné, hydratačné masky 15 Minutes sheet mask. Tieto mňa osobne nadchli úplne najviac. Sú skvelo nasiaknuté tekutinou, na pleti držia, nekĺzajú a ako čerešnička na torte po použití na pleti nezostane žiadny lepkavý film. Zvyšná maska sa veľmi rýchlo vsiakne do pleti a nechá pleť už na pohľad hydratovanú. Môžete si vybrať z troch druhov: 
Dragon Fruit Soothing face mask - obsahuje extrakt z dračieho ovocia a kyselinu hyaluronovú, má za úlohu pleť hydratovať a upokojovať. Skvelá maska s jemnou sladkastou vôňou sa stala mojou obľúbenkyňou a zaobstarala som si ju aj do zásoby. 
Collagen Hydrating and rejuvenating face mask - obsahuje extrakt z červeného ženšenu, kolagén a kyselinu hyaluronovú, má za úlohu zlepšovať elasticitu pleti, čím prispieva k vyhladzovaniu jemných vrások a dodáva pleti potrebnú hydratáciu. 
    Coconut Hydrating face mask - obsahuje extrakt z kokosu, kyselinu hyaluronovú, aloe vera a je určená na hĺbkovú hydratáciu a revitalizáciu pleti. 


Posledné masky z tejto maskovej nálože sú Collagen gold eye masks. Zlaté masky s obsahom kolagénu, harmančeka a esenciálnymi olejmi, sú určené na starostlivosť o očné okolie. Pokiaľ trpíte kruhmi pod očami alebo naopak opuchmi tieto masky budú skvelým pomocníkom. Skvelým tipom pred nanesením je vložiť balíček do chladničky, čím ešte viac znásobíte účinok zmiernenia opuchov. Očné okolie zhydratujú, vyživia a rozjasnia. Sú trošku hrubšie ako iné masky pod očné okolie, ktoré som skúšala, ale dobre držia na mieste a spĺňajú svoj účel perfektne.


Veľmi príjemne ma tieto masky prekvapili a nakoľko sú veľmi cenovo dostupné a funkčné, môžem ich len vrelo odporučiť. Zaregistrovali ste tieto novinky od Gabiella Salvete? Vyskúšali ste? Napíšte do komentára. Za každý komentár vopred ďakujem :). 

Majte sa krásne, 

vaša Dada. 



You Might Also Like

0 komentárov

Veľmi pekne ďakujem, za tvoj komentár :)