Trio na cesty

 Ahojte, 

máme čas dovoleniek, niektorí už ju máte určite aj za sebou. Vypadnúť z pravidelného stereotypu potrebujeme pre vlastné fyzické aj psychické zdravie, každý. Bez výnimky a aj najväčší workoholici kúsok voľna ocenia. Ešte predtým ako už v myšlienkach ležíte na slnečnej pláži u mora s drinčíkom  v ruke, nesmiete si zabudnúť zabaliť aj svoju skincare. V starostlivosti o pleť nesmieme poľaviť ani počas dovolenky, práve naopak. Oveľa viac faktorov, ktoré nám môžu poškodiť alebo podráždiť našu pleť je práve na dovolenke. Samozrejme, nemusíte so sebou baliť celú kúpeľňu a päťdesiat rôznych sér a mastičiek. Stačí si zobrať základné produkty a riadiť sa pravidlom, že prvoradá je HYDRATÁCIA!!  Z vnútra aj z vonku.:)

Na dovolenke obzvlášť, čelíme viacerým faktorom, ktoré môžu našu pleť vysušovať a dehydrovať. Asi najväčším z nich je práve SLNIEČKO. Opaľujeme sa celé dni, aby naozaj všetci okolo vedeli, že sme boli na dovolenke. Aj kolegyne v kancelárii aj náhodná známa, ktorú stretnete na ulici. Toto poznávacie znamenie ale stojí našu pokožku veľa námahy a veľa stratenej hydratácie. Rovnako aj slaná voda z mora ale aj chlórová z bazéna vedia vašu pleť obrať o veľký kus hydratácie. A to nehovoriac o rozpálenom piesku na pláži... Samozrejme, sa to ale týka aj dovoleniek, ktoré sú mimo mora, napríklad aj u nás, pretože aj horské slnko, dokáže veľmi rýchlo spáliť. Musíme sa teda poriadne na všetky tieto nástrahy pripraviť. Okrem krému s ochranným faktorom (ideálne 50++++), ktorý je absolútna nutnosť, nie len na dovolenky ale aj bežné letné dni, bude sa hodiť aj dobrý hydratačný krém
Na elnino.sk sa mi podarilo od značky NUXE nájsť trio produktov, ktoré vás na žiadnej dovolenke, ale ani mimo nej, nenechajú v štichu. Mód hydratácie zapnutý na všetkých frontoch. A to doslova. Balíček Moisture Me Kit obsahuje 3 produkty v cestovnom balení, takže žiadne prelievanie ani trápenie sa pre miesto v kufri. Prvým produktom je hydratačný pleťový krém Creme Fraiche de Beauté 48HR Moisturizing Cream. Krém je určený pre normálnu pleť ale nie je ani príliš mastný ani príliš ťažký a hutný pre pleť mastnú. Napriek tomu si myslím, že aj pre suchú pleť by mohol stačiť ako denný krém. Veľmi dobrý GO TO krémik v 30 ml balení, ktoré zaručene vystačí na hydratáciu pleti počas celej dovolenky. 
Ak je niečo, čo hydratujem pravidelne a neznášam mať toto miesto suché, sú to práve ruky. Moja spotreba krémov na ruky už len počas dňa v kancelárii, kde sa predieram papiermi, je na maxime. Krémujem si ruky niekoľko krát do dňa a neviem sa ani len sústrediť, keď cítim, že moje ruky sa začínajú meniť na sušienky. Aj v tomto cestovnom balení teda nanajvýš oceňujem tento krémik na ruky Reve de Miel opäť v 30 ml balení. Má veľmi príjemnú jemnú vôňu, obsahuje med, oleje a vitamín E. Veľmi rýchlo sa vsiakne, takže nemusíte čakať dlhé minúty, kým niečo opäť môžete chytiť ale na rukách zostáva saténový, hydratovaný pocit. Vojde sa do každej kabelky, takže rozhodne ho využijete aj mimo dovolenky, kde vám spoľahlivo poslúži. 
No a nakoniec hydratovať musíme aj naše pery. Na tie sa samozrejme, veľmi rado zabúda. Počas dňa na slnku odporúčam použiť balzam, ktorý obsahuje aj slnečnú ochranu. No na večer, pre dostatočnú hydratáciu, už aj tak namáhaných pier je tento medový balzám na pery Reve de Miel Honey Lip Balm baladou na sladké sny. Ja ho používam práve pred spaním. Veľmi rýchlo sa do pier vsiakne a vaše pery budú spokojné a dostatočne hydratované. Má sladkú medovú chuť, čo ešte podporuje chuť ho používať. Odkedy ho mám vysušeným perám som dala zbohom. Či už doma alebo na cestách. 
Na všetky cesty je toto hydratačné trio skvelou a jednoduchou voľbou. Takže ja balím a fičíme aj na našu dovolenku. 
Budem veľmi rada, ak mi do komentára napíšete, či balíte dostatočné množstvo hydratácie na dovolenku a či už ste skúšali niečo od značky Nuxe. Rozhodne chcem vedieť vaše tipy na super produkty. 

Majte sa krásne, 
Vaša Dada.



You Might Also Like

0 komentárov

Veľmi pekne ďakujem, za tvoj komentár :)